© - vanderwardtconcepts.nl, 2018
Bouwkundige keuzes

DE SOLIDE BASIS
VAN DE BESTE
BOUWKUNDIGE
KEUZES

Over vakmanschap, maatwerk en degelijkheid hebben we heel traditionele opvattingen. Daarbij stellen wij ons voortdurend de vraag: wat wil de klant en hoe bieden wij het beste van het beste? Daarom zetten we alleen vakmensen in die het predicaat uitmuntend verdienen. Aangevuld met scherpe tarieven en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Plus honderd procent betrouwbaarheid. Ook daarover hebben wij bij Van der Wardt heel traditionele opvattingen.

DE TIMMERMAN
“Mijn vakmanschap zit natuurlijk in wat ik kan, maar vooral in wat ik zie. Voor ons is bouwen met veel ingewikkelde details voor zeer kritische klanten dagelijks werk. Mijn collega’s en ik weten uit ervaring waar het fout kan gaan, en dus hoe we het goed moeten doen. Het gaat om de perfectie.”
DE RIETDEKKER
“Het maken van een rieten dak is nog echt handwerk, en daarom staan we heel dicht bij het product. Hoewel een leek niet het scherpe oog van de rietdekker heeft, is de hand van de meester direct herkenbaar in de uitstraling en de kwaliteit. Een perfecte afwerking van de hoeken, dakkapellen en andere aansluitingen.”
PREFAB KAP
Prefab kap in de fabriek op de millimeter nauwkeurig afgestemd op de houtwerkconstructie. Inclusief loepzuivere uitsparingen voor schoorsteen, dakkapel of dakraam.
THERMOBUITENKOZIJNEN
Thermobuitenkozijnen van hout of kunststof. Voorzien van tripleglas voor nog betere isolatiewaarde en minder koudeval. Bovendien minder geluid van buiten naar binnen. En van binnen naar buiten. Ook de comfortabele keuze in combinatie met vloerverwarming.
KERAMISCHE MUREN
Ademend, dus beter isolerend. Gegarandeerd scheurvrij: strakke muur nu, strakke muur later.
BREEDPLAAT VLOEREN
Vrijdragend systeem voor grote overspanningen en meer architectonische vrijheid. Naadloos, prachtig strak plafond. Zorgt bovendien voor prettige geluidsdemping.