© - vanderwardtconcepts.nl, 2018
Een familiebedrijf

GEWORTELD IN TRADITIE,
MET VISIE OP DE TOEKOMST

Traditie moet rijpen. Daar zijn vaak decennia voor nodig. Omdat kennis en ervaring niet alleen geleerd kunnen worden, maar ook in de genen moeten zitten. Daarom is Van der Wardt trots op drie generaties naamdragers die zich persoonlijk met hart en ziel verbinden aan het woongeluk van mensen die de lat hoger leggen.

Van der Wardt groep richt zich op nieuwbouw en restauratie van villa’s, landhuizen, woonboerderijen en zakelijk onroerend goed. Daarnaast realiseert het bedrijf nieuwbouwprojecten van verschillende schaalgrootte op eigen initiatief of voor opdrachtgevers: in de woningbouw en de utiliteitsbouw; van binnenstedelijke gebieden, bedrijfsterreinen, agrarische gronden, in de zorg en voor woningbouwcorporaties.


De organisatie is opgebouwd uit verschillende afdelingen die nauw met elkaar samenwerken, zoals calculatie, planvormgeving, werkvoorbereiding, en uitvoering. Die vloeiende afstemming is essentieel voor een optimale planning en voor de juiste uitvoering van uw bouwprojecten. Ook de platte organisatiestructuur binnen Van der Wardt draagt eraan bij dat het bouwproces in alle gevallen nauwkeurig en efficiënt verloopt.

JOS VAN DER WARDT
Directeur
“Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in wat over het algemeen wordt aangeduid als Gooische villa’s of landhuizen. Natuurlijk bouwen wij die door heel Nederland. Wat al onze woningen verbindt, is de uitstraling en het kwaliteitsniveau.”
THOM VAN DER WARDT
Directeur
“Al onze mensen, achter de tekentafel, computer, en in de bouw, zijn perfectionisten op hun vakgebied. Ze volgen innovaties op de voet, en hebben – heel belangrijk voor het eindresultaat – dankzij onze orderportefeuille uit eerste hand ervaring met state-of-the-art toepassing.”

RENÉ SLEEUWENHOEK
Directeur
“Wij werken nauw samen met gerenommeerde architectenbureaus en leveranciers. Maar vooral met u. Omdat u daar gaat wonen. En wellicht gaat werken. Kinderen laat opgroeien. Vrienden ontvangt. Wilt sporten. Of gewoon niets wilt doen; ook dat maken wij uiterst comfortabel mogelijk.”
MICHIEL BODT
Hoofd Commercie
“Ik vertaal uw woonwensen naar onze bouwspecialisten. En voeg daar heel veel praktische kennis en ervaring aan toe. Zodat het nóg mooier wordt. Het mooie van samen aan een persoonlijk bouwplan werken, is dat er bijna niets vastligt. Daarom valt er veel te bespreken.”