© - vanderwardtconcepts.nl, 2018
Technisch vernuft

HET COMFORTABELE
GEVOEL VAN
TECHNISCH
VERNUFT

Afhankelijk van uw wensen worden in uw woning diverse innovatieve technieken opgenomen. Door fabrikanten bewezen succesvol, maar vaak nog hele uitdagingen voor de minder gespecialiseerde bouwbedrijven. Juist dan kiest u voor de zekerheid van het technologisch vakmanschap dat Van der Wardt tot in de details beheerst.

SLIMME DOMOTICA
Regelt de ‘onzichtbare’ kant voor uw comfort, zoals veiligheid en temperatuur. Maar ook het verlichtingsplan, de zonwering, elektrische apparatuur en tuininstallaties. Genieten van gemak.
BINNENKLIMAAT
Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning en voorzien van speciale luchtfilters. De luxe van een gezond en fris binnenklimaat. Is bovendien goed voor aanzienlijke energiebesparing.
STIL LEIDINGWERK
Dit voorkomt onder meer waterslag bij kranen dichtdraaien en tikkende verwarming. Doordachte routing houdt afvoergeluid bij wc-spoelingen en het pompen van was- en afwasmachine weg bij de leefruimtes.
WARMTEPOMP
De warmtepomp zet energie uit lucht, water of bodem om naar warmte voor verwarming en tapwater. Minder of zelfs niet meer afhankelijk van fossiele brandstof, een hoog rendement, kostenbesparend én duurzaam.
THERMOMETINGEN
Geen warmtelekken of tocht dankzij thermografische (infrarood) metingen. Beschermt niet alleen de optimale energiebalans, maar vergroot ook het gezonde binnenklimaat door het voorkomen van tocht en schimmel. Wordt standaard uitgevoerd als onderdeel van de oplevering.